Samtal som löser problem och skapar mening

Covid 19 och klimatkrisen påverkar oss alla. Kanske även på sikt. Samtalet mellan oss människor verkar bli allt viktigare i samhället.

Vi arrangerar och håller Samtalscafé! året runt på olika platser. Det senaste året mest digitalt, förstås. Men även i Kista, Nacka och på olika platser i Stockholms innerstad.

Vi har sedan 2013 varit den största arrangören av samtal under Almedalsveckan. I år åker fem personer från oss till Gotland igen för att sända arrangemangen från Visby tillsammans med Almedalsveckan

Den ideella förening Initiativ Samutveckling behöver finansiera mötesplatser året om, digital teknik, resor, boende, och administration för vår verksamhet.

Vill du bidra?

Vänligen stöd oss via Swish föreningsnummer 123 017 33 85, eller BG 706-4702

Per Hörberg

Ordförande för den ideella föreningen Initiativ Samutveckling

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel. Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Inlägget arkiveras 5:14pm Wednesday April 27th, 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *