Samtal om Agenda 2030

De flesta har nog hört talas om denna plan, men kanske inte mycket mer än det.

Ja, klimatkrisen, flyktingkrisen och den politiska krisen i världen känns avlägsen för många. Ända påverkar dessa kriser redan oss alla. Det är som med grodan, den som släpptes ned i vatten som långsamt kokade upp. Dessa grodor inser inte, förrän det är för sent, att de blir kokta.

Hur kan vi hjälpas åt så att vi responderar mer kraftfullt, innan det är för sent? Och samtidigt klarsynt. För coronakrisen har väckt rädslan, den grumlar ofta klokskapen och skapar tunnelseende. Hur agerar vi hållbart och långsiktigt kring de stora frågorna?

• Klimatkrisen

• Flyktingkrisen

• Demokratiska krisen

• Jämlikhet och jämställdhet?

Varje vecka måndagar och torsdagar arrangerar vi dessa kreativa möten för alla som vill vara med. Dels på Clarion Hotel Sign i Stockholm på måndagar, dels digitalt via Zoom på torsdagar. Kolla datum och tid på Samtalsgården, Facebook.

Varmt välkommen!

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel. Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Inlägget arkiveras 8:58am Tuesday August 31st, 2021

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *