iS! centralt på Järvaveckan – möten för samhällsengagemang

9-17 juni pågår Järvaveckan med alla partiledare från Riksdagen, plus Feministiskt initiativ. Programmet utlovar dynamiska möten och samtal mellan samhällsaktörer och medborgare. iS! håller i Samtalscafé – din berättelse om Sverige.

Precis som under våra 500 iScafé! i Almedalen, Stockholm, Söderköping, Malmö, Nacka, Uppsala och Göteborg kommer Samtalscaféet att vara en dialog. Detta som en skön kontrast till tal, debatter och paneler med ”experter”. iS! har alltid fokuserat de många människorna med avsikten att inkludera alla närvarande i samtalet för att utveckla samhället. Samutveckling som vi kallar det sedan år 2012.

Varmt välkommen till Seminariescen 5:

Samtalscafé – din berättelse om Sverige!

Lördag 9 juni 16.00-18.00. Tema: Jämlikhet och jämställdhet

Söndag 10 juni 17.00-19.00. Tema: Hälsa och omsorg

Fredag 15 juni 17.00-19.00. Tema: Delaktighet och valdeltagande

Lördag 16 juni 17.00-19.00. Tema: Bostad och stadsmiljö

Pågår 9-17 juni 2018
Pågår 9-17 juni 2018

Politiker och medborgare deltar i samtalet på samma villkor. Alla är där för att lyssna till andras berättelser om Sverige. Ingen ställs till svars, ingen ska agitera eller dominera samtalet. Alla ska känna sig inkluderade i ett samtal som väcker och bygger på den kollektiva intelligensen!

Ett samtal som bygger demokrati genom ökad förståelse för hur lika vi är innerst inne, med våra olika uttryck som en styrka. En demokrati som bygger på att vi tillsammans börjar se en gemensam målbild för vårt samhälle.

Välkommen in i samtalet!

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *