Internationellt samarbete och gemenskap är hotad

Det finns redan pengar i årets budget för en landsomfattande dialog om framtidens samhälle och 2030-målens genomförande, skriver tungviktare i dagens DN.

Den del av befolkningen som står för de värden som skapat vår demokrati är idag passiv och oorganiserad. Det råder ett politiskt tomrum där den högljudda extremhögern riskerar att bryta sönder det som byggs upp under hundra år i Sverige och efter andra världskriget i Europa och USA.

Det behövs en bred rörelse för upplysning, dialog, medvetenhet för att stoppa hoten mot demokratin.

Det nya politiska partiet, en folkrörelse i sin linda, har nu startat ”Berättelsen om Sverige”. Vi genomför inlyssnande dialoger över hela Sverige. Vill du vara med och bli Dialogvärd?

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *