Berättelser om Sverige

Välkommen till ett samtal om Sverige!

Hur ser din verklighet ut? Vad har du för berättelser om Sverige?
Vi har en vision om ett samhälle med förmågan att lyssna. Ett samhälle där vi ser och respekterar varandra. Ett samhälle där vi möter mänskliga behov av trygghet, frihet, gemenskap, utveckling och meningsfullhet. Ett Sverige där vi tar ansvar för varandra, för oss själva och samhället i stort.

Vi vill bygga en ny berättelse och där du är en del av den. Kom och dela med dig av din berättelse! Vi är nyfikna på dig som person, så kom bara som du är.

När: 17/11 kl 9-10.30,
21/11 kl 18.30-20.00,
28/11 kl 18.30-20.00

ANMÄL DIG via Facebook – Berättelser om Sverige

Var: NAV – Sickla Industriväg 6C, plan 6

Hur: Samtalet hålls av professionella dialogvärdar. Vi ansvarar för att det blir ett öppet och tillitsfullt samtal där vi respekterar varandras åsikter och lyssnar till varandra.

Välkommen!
Sanna Rådelius, Per Hörberg och Daniel Wernstedt

iS! – initiativ Samutveckling! och NAV Sweden

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *