Almedalsveckans viktigaste samtal?

Är Trump, Brexit och högerpopulism exempel på kollektivt självskadebeteende? Vad händer om liberalt sinnade slutar döma och istället börjar lyssna för att förstå? Kan vi förstå att alla människor har omedvetna mönster och präglingar? Att dessa träder fram när livet går oss emot? Kan vi förstå att detta dunkla kanske kan förnekas, men att det återkommer i ny skepnad – om det inte möts med respekt?
Kan goda samtal vädra vår omedvetenhet och släppa in ljus och nya perspektiv?
Kom och prova under våra 40 dialoger på Samtalsgården under Almedalsveckan. Varmt välkommen!

Hatets pyramid, Almedalsveckan, 40 aktiva medborgare i dialog

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *