4 000 klick redan

Två veckor före Almedalsveckans program har vårt program, för Samtalsgården, redan över 4 000 visningar. Där kommer vi att servera Afro Tacos och världens äldsta kaffe, det handgjorda etiopiska. Vi kommer även att servera event på event kring brännande frågor för samhället.

Svenskhet, vad är svensk identitet?

Lider du också av religionsfobi?

Unga som ammunition i förorten

Hatets rötter, strategi och bemötande

Ungas röster löser konflikter på ett kul sätt

Kompetens utan fördomar

Initiativ till förändring

Vi har med oss starka namn som Navid Modiri, Staffan Dopping och Samir Sabri. Och ett helt nytt, svenskt, politiskt parti möter offentligheten.

Platsen för allt detta och mer därtill är Samtalsgården, S:t Hansgatan 32, Visby.

Du är varmt välkommen!

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *