Välkommen till sköna samtal!


iScafé! är en trygg mötesform, baserad på demokratins grundläggande värderingar, där alla är välkomna. 

Caféet har en värd som tar emot dig som gäst. Själva samtalet har sin egen dialogvärd. Med denna välkomnande form kan olikhet i åsikter och kulturell bakgrund ge konstruktiv energi i mötet!

iScafé! Stockholm 2017

Anmälan görs i facebook-gruppen iScafé!

iScafé! Nacka Forum

Biblioteket varannan måndag kl 17:15-18:45

Den 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 och den 11/12

Ibland har vi ett förutbestämt samhällstema för dessa iScaféer. Ibland inte. Det viktiga är nyfikenheten att utforska vad ett öppet samtal i närvaro och aktivt lyssnande kan ge!

Cafévärd: Jan Malmqvist

iScafé! Klustret

Klustret Stockholm Mäster Samuelsgatan 36. Kl 17:00 – 19:00

En gång i månaden under hösten:
Den 9/10, 6/11, och 4/12.

iScafé! Klustret är ett möte med lyssnandet i fokus. I en smått avgörande tid för världen har iS! slagit in på det goda samtalets väg. Istället för retorik och vältalig expertis erbjuds ett möte där alla är välkomna.
Stockholm är i grund och botten en mötesplats med närhet som drivkraft. Men utan närvaro, inget riktigt möte. På iScafé! Klustret känner du skillnaden mellan retorikens yta och lyssnandets innehåll.

17:00 – 17:29 Drop in och mingel


17:29 – 19:00 Dialog

Du kommer tas emot av en cafévärd och samtalet hålls av en dialogvärd. Tack vare vårt nära samarbete med Mindfulnessgruppen, kommer vi snabbt in i det sköna, avslappnade och vakna samtalet. Det kan vara ett (samhälls)tema, eller inte. Det viktiga är nyfikenheten att utforska vad ett öppet samtal i närvaro kan ge!

Dialogvärd: Olivier Winghart

 

iScafé! Bonne Mécanique

Bonne Mécanique Vartoftagatan 45

Mitt på Söder i Stockholms pulserande hjärta ligger en cykelverkstad utöver det vanliga. Bonne Mécanique. Här bjuds vi in för att umgås i mekanikens värme. Ekologiska rätter finns och är det lite kallt ute, så står det ett stearinljus tänt mitt i verkstaden.

iScafé! är en trygg mötesform med lyssnandet i centrum. Den avslappnade atmosfären gör att alla samhällsfrågor kan tas upp och helt olika åsikter ger energi i samtalet, men inte en debatt.

Samtalet leds av en dialogvärd, Per Hörberg. Varmt välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spamskydd *