Ideella föreningen

Varje höst har vi en Årskonferens. Där samlar vi upp vad som hänt och vad som är på gång i verksamheten. På så sätt utvecklas en trygg kultur inom iS! som annars är helt nätverksbaserat via projekt, initiativ och nätet.

Styrelsen väljs på det formella Årsmötet och består 2018 av Marina Hammer, Jan Malmqvist, Elias Westerberg och Per Hörberg, med Vera Berg som suppleant. Revisor är Pär Claesson med Elin Boklund som suppleant.

Årsavgiften 2018 för dem som vill vara medlemmar i den ideella föreningen fastställdes till 300 kr.

Vill du bidra till vår verksamhet? Gör det gärna på en gång via Swish till vårt föreningsnummer 1230173385, vårt bg 706-4702 eller kontonummer i SEB: 5372 – 10 402 28 :)

En hundralapp, 300 kr, eller lite mer?

Tack!

Per Hörberg, ordförande för den ideella föreningen initiativ Samutveckling!

Här kan du läsa våra Stadgar

lottavess-12

 

 

 

 

Foto lottavess.se

 

Mejla gärna oss!

Marina: marina.hammer@vkonsult.se

Per: per.hrberg@samutveckling.se

Samutveckling

Alla som vill vara med och utveckla samhället tillsammans med andra, är samutvecklare. På engelska heter det helt enkelt ”co-creator”. Att skapa tillsammans med andra. iS! samarbetar bland annat med Evolute, Mindfulnessgruppen, Permaculture, Initiatives of Change, Tillitsverket, Stiftelsen Ekskäret, ”2022”, Metamoderna för framtidens politik och Teater X.

En annan samarbetspartner är NAV Sweden som driver och utvecklar en öppen infrastruktur med nätverk och mötesplatser för Hållbar Samhällsutveckling, Innovation och Lärande genom ett gränsöverskridande samspel runt samhällets gemensamma utmaningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *