Gott nytt år?

Så mycket som vi har tagit för givet. Och så många som fortfarande tar det för givet. Freden, klimatet, ”svenskheten”, demokratin och allas lika värde.

Jag tror nog att vi behöver fortsätta utveckla demokratin och förutsättningarna för oss och kommande generationer. Tror inte att det går genom att bara fortsätta som vanligt, konsumera och resa. Jag tror att vi, de många människorna, behöver engagera oss mer i samhället.

Välkommen på detta och kommande Samtalscaféer! https://www.facebook.com/events/1599621820178006/

Per

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel. Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *