Almedalen 2015

Initiativ Samutveckling (iS!) är en ung organisation på många sätt. Vi bildades 2012 och består av många unga människor. Och vi är yngre än de allra flesta när det gäller hur vi betraktar oss själva som förening.

Många, de flesta organisationer, som skapar något konkret – kallar det produkter, kurser eller aktiviteter. Initiativ Samutveckling är just det – ett initiativ till samutveckling. Det är en inbjudan till en process, ett ständigt pågående möte mellan människor och vår natur.

iS! är ett fenomen, ett levande system, som redan skapat avtryck i samhället. Justitiekanslern gillar oss, vårt samarbete på Unga Klara med TeaterX har givit eko. Business School in Lausanne känner väl till oss, liksom universitet i Trondheim och delar av den integrala världen i Österrike och Tyskland. Det internationella avtrycket sker inom ramen för ett EU-projekt och tillsammans med bland annat stiftelsen Ekskäret.

almedalen2009

I sommar gör vi vår tredje Almedalsvecka. Förra året med tusen deltagare i fint samarbete med Gestalt i Sverige. I år med 44 programpunkter på vår skolgård. Den fungerar även som en 45:e programpunkt för hela veckan på temat ”Almedalens goda samtal – möten som Sverige behöver”. Fryshuset bidrar med ”Förorten brinner – kan goda samtal bidra till en hållbar samhällsutveckling?”

Jag vore tacksam om du gav oss ett bidrag för att finansiera sommarens stora satsning i Almedalen!
Kolla gärna under ”Föreningen” i menyraden ovan :)

Låt oss samutveckla Europa!

Per Hörberg

Per Hörberg

Per Hörberg

Beteendevetare och författare kring ledarskap, organisation och personlig utveckling. ”Samarbetsminister” för lösningar i samhälle och organisation. En patriot som är stolt när Sverige gör rätt och som vill påverka när det går fel.

Per är morfar och farfar, en seglare som gillar att sporta och bidra till det globala samhällets utveckling. Har bidragit till två stabila friskolor på Lidingö. Leder initiativ Samutveckling! och Wellnessguide. Förr IKEA-chef och reservofficer, nu koordinator av relationer så att chefer blir ledare, grupper blir team och så att medarbetare och medborgare blir samutvecklare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *Spamskydd *